Veel fysieke klachten ontstaan op de werkvloer. Een slechte werkhouding, fysiek zware werkzaamheden en weinig afwisseling zijn grote risico’s voor het ontstaan van lichamelijke klachten.

De bedrijfsfysiotherapeuten van FYSIK zorgen ervoor dat u weer op een gezonde manier kunt werken of kunt blijven werken. Samen met u evalueren we de risico’s waaraan u bloot staat. Wanneer we denken dat dit meerwaarde heeft, nemen we contact op met uw werkgever, of gaan met met u mee naar uw werkplek om op advies op locatie te geven.

 

Naast het beoordelen van individuele werkplekken, bieden we ook spreekuren op locatie, periodiek medische onderzoeken(PMO/Health Check’s) en voorlichtingen/trainingen. Met deze activiteiten draagt u preventief bij aan de gezondheid van uw organisatie en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Een duurzaam, krachtig inzetbaarheidsbeleid is maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie, we gaan graag met u in gesprek! Door de gegevens van de RI&E, PMO en verzuimgegevens te beoordelen, kunnen we samen een plan maken voor een beleidsmatige aanpak waarmee u als werkgever uw medewerker inzetbaar houdt en dus kosten bespaard.

Toch verzuim? We denken graag mee over passende re-integratie. Door medewerkers passende werkzaamheden aan te bieden blijven ze nauw betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en zijn ze over het algemeen sneller weer volledig inzetbaar.

Verstuur een bericht

Neem contact met ons op voor meer informatie, uw bericht wordt vertrouwelijk en snel in behandeling genomen.

    Check onderstaand...