Anoek Wamelink – Vaags

BIG registratienummer: 7992897304

- Msc. Sportfysiotherapeut sinds 2021 (Preventie, voorlichting en behandeling sportblessures)
- Sportspecifieke bewegingsanalyses (oa hardlopen en bikefitting)
- Dry needling
- Fysiotherapeute betrokken bij HSC'21

Als MSc. Sportfysiotherapeut sinds 2021 ben ik gespecialiseerd in preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Mijn expertise omvat onder andere sportspecifieke bewegingsanalyses en revalidaties. Ik ben tevens betrokken als fysiotherapeut bij HSC'21.

In de zomer van 2017 ben ik officieel afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion te Enschede. Na een succesvolle stage bij FYSIK in 2016, ben ik er blijven werken, de vrijheid van de werkwijze bij FYSIK en de afwisseling in het werk tussen de oefenzaal, de behandelkamers en buiten op het veld bevalt mij erg goed. Ik blijf mijzelf voortdurend ontwikkelden, onder andere met diverse tapetechnieken, dry needling, ASM (Atletic Skills Model) en specifieke cursussen over sportblessures bij vrouwen en kinderen. In 2021 heb ik mijn Master Sportfysiotherapie aan SOMT in Amersfoort afgerond, waardoor ik een brede groep sporters kan bijstaan in hun traject naar herstel.
Bij HSC’21, waar ik sinds 2023 betrokken ben als sportfysiotherapeut, focus ik me op het verstrekken van gerichte informatie, advies en behandeling aan spelers voor een succesvolle terugkeer naar veld na een blessures.

Mijn interesse strekt zich uit van jong tot oud, van topsporters tot amateurs, van individuen tot groepstrainingen, en van pre-operatief tot post-operatief, waarbij ik streef naar gepersonaliseerde behandelingen. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag actief, met activiteiten als hardlopen, wielrennen, mountainbiken en padel. In het verleden heb ik zelf veel blessures (oa. VKB) gehad, wat mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie heeft vergroot en mij heeft doen besluiten de studie te gaan volgen.

Ik geloof in een samenwerkingsgerichte aanpak, waarbij behandelingen in samenspraak met de patiënt plaatsvinden, omdat geen enkele behandeling hetzelfde is. Ik ben beschikbaar bij FYSIK van maandag tot en met donderdag. Samen streven we naar jouw persoonlijke doelen!


Email Anoek