Anoek Vaags

BIG registratienummer: 7992897304

- Msc. Sportfysiotherapeut sinds 2021 (Preventie, voorlichting en behandeling sportblessures)
- Sportspecifieke bewegingsanalyses (oa hardlopen en bikefitting)
- Dry needling
- Fysiotherapeute betrokken bij HSC'21

In de zomer 2017 ben ik officieel afgestudeerd als fysiotherapeute aan het Saxion te Enschede. Voordat ik was afgestudeerd heb ik in 2016 een half jaar stage mogen lopen bij Fysik en vanaf toen ben ik bij Fysik blijven hangen. De vrijheid die de patiënten en ik krijgen spreekt mij erg aan maar ook de afwisseling van oefenzaal met de behandelkamers bevalt me erg goed!

Mijn interesse is nog heel breed, veel dingen ‘vind ik leuk’. Zowel training voor mensen met nieuwe heupen of knieën, groepstrainingen, maar ook sporters en kinderen spreken mij aan. In het verleden heb ik zelf veel te maken gehad met blessures, daardoor is het enthousiasme voor het vak fysiotherapie gaan groeien waardoor ik de studie ben gaan doen. Belangrijk vind ik dat je het samen doet en de patiënt goed informeerd.

In 2017 heb ik een jaar in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk stage gelopen en gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en veel geleerd van operatie tot revalidatie, die later opgevolgd werd bij een eerstelijns fysiotherapie praktijk zoals bij Fysik.

Ik heb de cursus therapeutisch tapen en medical tapen gevolgd. In de toekomst wil ik mij nog verder gaan ontwikkelen. Begin september 2018 start ik de master Sportfysiotherapie in Amersfoort.

Ik ben werkzaam bij Fysik van maandag t/m donderdag.


Email Anoek