Onno de Vries

BIG-Register: 69033673904

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Saxion te Enschede. Na een aantal waarnemingen ben ik in Hengelo in een particuliere praktijk gaan werken. Hier heb ik mij kunnen verdiepen in de manuele therapie door de Master Manuele therapie te volgen aan het SOMT te Amersfoort. Met de manuele therapie heb ik mij verdiept in zowel nek als rugklachten en behandelen we ook mensen met duizeligheidsklachten. Na 12,5 jaar in Hengelo te hebben gewerkt ben ik vanaf 1 november 2023 werkzaam hier bij Fysik. Ik vind het leuk om de patiënt inzicht te kunnen geven in zijn klachten en om samen naar een passende behandeling te komen.

Vanaf 2012 ben ik lid van het HVL-netwerk waarbij ik mij heb toegespitst op de patiënt met longproblematiek. Ook ben ik hierop volgend aangesloten aan het Chronisch Zorgnet met de aantekening COPD.

Sinds eind 2023 heb ik mijn kennis verbreed met een studie echografie waarbij we gebruik maken van beeldvormend onderzoek om te komen tot een diagnose en een gerichtere behandeling hiervoor.