Knieklachten

Knieklachten kunnen acuut of geleidelijk ontstaan. Bij acute klachten, na trauma/verdraaiing van de knie is er kans op een beschadiging van  bijvoorbeeld meniscus of banden/pezen in de knie. Ook kunnen klachten geleidelijk ontstaan, zonder een duidelijk ontstaansmoment door lichte/matige  maar langdurige overbelasting. We helpen u graag het ontstaansmechanisme te onderzoeken om u zo snel en effectief mogelijk te kunnen adviseren/behandelen.

Acute kniepijn zien we vaak na (sport)blessures of overbelasting. Denk dan aan meniscusproblemen, pees/bandproblemen of soms zelfs een breuk.

Klachten die langzaam ontstaan en zo nu en dan optreden zijn vaak lastiger te diagnosticeren. We helpen u graag bij het maken van een behandelplan op maat.

In het geval van knie-artrose zullen we u behandelen volgens het knie-artrose protocol. Samen met collega-fysiotherapeuten, apotheker, huisarts en andere eerstelijnszorgverleners heeft FYSIK een programma heeft ontwikkeld om de zorg rond heup- en knieartrose zo goed mogelijk te laten verlopen. Door korte lijntjes met andere zorgverleners bent u verzekerd van de beste zorg.

Klik hier voor meer informatie!

Terugbelverzoek

U kunt eenvoudig onderstaand formulier invullen waarna wij u terugbellen. Wij nemen uw bericht vertrouwelijk en snel in behandeling.

    Check onderstaand...