Schouderklachten

Schouderklachten komen vaak voor na een overbelasting in sport en/of werk. Soms ontstaan klachten na een val of ongeluk. De fysiotherapeut is specialist als het gaat om het onderzoeken van schouderklachten. Bij FYSIK maken we vaak gebruik van echografie om de precieze oorzaak van de klachten in kaart te brengen.

Schouderklachten kunnen komen door zwaar werk, door werken met uw armen boven uw hoofd of door steeds dezelfde beweging te maken(repeterend werk). Uw schouder kan stijf worden, als u uw arm te weinig gebruikt. Probeer, als dat gaat, door te gaan met uw dagelijkse bezigheden. Bewegen is goed, maar niet met kracht.

Wij adviseren u hoe u uw schouder zo goed mogelijk kunt blijven gebruiken in hobby, sport of werk. Indien gewenst neemt een van onze bedrijfsfysiotherapeuten contact met uw werkgever om advies te geven over passende werkzaamheden.

Door met fysieke klachten op een gepast niveau te blijven belasten, zijn klachten het snelst en meest duurzaam te verhelpen.

Terugbelverzoek

U kunt eenvoudig onderstaand formulier invullen waarna wij u terugbellen. Wij nemen uw bericht vertrouwelijk en snel in behandeling.

    Check onderstaand...