Bij FYSIK is oefentherapie een belangrijke behandelvorm. Onze mooie, grote oefenzaal is veelal onze belangrijkste behandelruimte.

Met 1-op-1 behandeling in de behandelkamer, helpen we mensen om zo snel mogelijk de intensiteit van de klachten te laten verminderen. In geval klachten snel terugkomen, stellen we veelal oefentherapie voor.

Door specifieke oefeningen, op gepast intensiteit uit te voeren, neem de belastbaarheid toe. Dit kan specifiek van toepassing zijn op 1 gewricht, zoals bij knie- en/of heupklachten, maar ook in algemene zin, zoals bij herstel na COVID, vermoeidheidsproblemen, et cetera.

Het uiteindelijke doel is om zo snel mogelijk, maar vooral op een duurzame manier, werkzaamheden, hobby’s en/of sport te kunnen hervatten.

FYSIK heeft ook een sportfysiotherapeut.

Een sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures , blessurepreventie, revalidatie na operatie, maar ook in verbeteren van sport specifieke prestatie. Sportfysiotherapie is voor jong en oud en altijd toegespitst op uw specifieke hulpvraag.

FYSIK- Professionals in Beweging is ingericht op het begeleiden en behandelen van sporters.
De praktijk is voorzien van een grote oefenzaal, ruime behandelfaciliteiten en moderne diagnostische apparatuur. Actuele kennis en vaardigheden vullen het geheel aan om op het vlak van sport en gezondheid te kunnen adviseren, behandelen en begeleiden.

Verstuur een bericht

Neem contact met ons op voor meer informatie, uw bericht wordt vertrouwelijk en snel in behandeling genomen.

    Check onderstaand...