Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut onderscheid zich binnen de fysiotherapie door sportspecifiek onderzoek en behandeling middels bewegingsanalyses, testen en meten en de trainingstechnieken.

Belangrijk in een revalidatie- of verbetertraject is dat de gekozen oefeningen daar waar mogelijk, aansluiten bij de sport of hobby die de klant beoefend. Dit is essentieel om het optimaliseren van het revalidatietraject voor een veilige terugkeer naar sport. Dit allemaal met als uiteindelijke doel om de sporter met een zo laag mogelijk risico op zijn of haar gewenste niveau terug te laten keren.

U kunt terecht bij de sportfysiotherapeut voor bijvoorbeeld: behandelen van blessures , blessurepreventie, revalidatie na operatie, verbeteren van sportspecifieke prestatie. Sportfysiotherapie is voor jong en oud, voor wandelaars en voetballers 

FYSIK is ingericht op het begeleiden en behandelen van sporters. De praktijk is voorzien van een grote oefenzaal, ruime behandelfaciliteiten en moderne diagnostische apparatuur. Actuele kennis en vaardigheden vullen het geheel aan om op het vlak van sport en gezondheid te kunnen adviseren, behandelen en begeleiden.

Verstuur een bericht

Neem contact met ons op voor meer informatie, uw bericht wordt vertrouwelijk en snel in behandeling genomen.

    Check onderstaand...